Fotbalistul Stelei, Antonio Semedo, a declarat ca se simte bine in Ghencea si doreste sa aiba liniste pentru a avea un randament cat mai bun pentru formatia antrenata de Dorinel Munteanu, relateaza NewsIn.

"Eu ma simt bine la Steaua, iar cine a spus ca eu as regreta transferul in Ghencea este un mare mincinos. Nu am niciun conflict cu nimeni si vreau sa am liniste pentru a ma putea pregati cat mai bine", a spus Semedo pentru site-ul oficial al clubului.

La randul sau, tehnicianul Dorinel Munteanu a afirmat ca are incredere in toti elevii sai si considera ca echipa sa este atacata din toate partile: "Toata lumea ataca Steaua si incearca sa destabilizeze echipa in aceasta perioada. Eu nu am niciun conflict cu niciunul dintre jucatorii mei. Am spus si repet faptul ca ma bazez pe jucatorii mei si am incredere in toti, mai ales in evolutiile lor bune si in caracterul de care dau dovada cu totii".

Steaua o va intalni pe Universitatea Craiova in etapa a 16-a a Ligii I, vineri, de la ora 20:45.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.