Federatia Romana de Fotbal a hotarat sa doneze suma integrala ce va fi stransa in urma vanzarii biletelor de intrare la partida Romania-Georgia pentru ajutorarea victimelor accidentului minier de la Petrila, relateaza NewsIn.

"Initial, Federatia Romana de Fotbal luase hotararea de a dona cate 1 leu din pretul fiecarui bilet vandut la meciul amical Romania-Georgia in scopuri caritabile, dar luand in considerare recentele evenimente tragice de la Petrila, FRF a decis azi, 18 noiembrie a.c., sa doneze suma integrala ce va fi stransa in urma vanzarii biletelor de intrare la partida mentionata mai sus intru ajutorarea victimelor cumplitului accident", se arata intr-un comunicat postat pe site-ul forului condus de Mircea Sandu.

Partida amicala Romania-Georgia se va disputa miercuri, de la ora 20:30, pe stadionul Dinamo.

In cele doua explozii produse sambata in mina Petrila si-au pierdut viata 12 persoane, iar alte 15 au fost ranite. Prima explozie, soldata cu opt morti, a avut loc in jurul orei 14.50, in abatajul 431, cota 250. Din primele cercetari s-a stabilit ca deflagratia s-a produs ca urmare a unei acumulari de gaz metan in subteran. O noua deflagratie s-a produs in jurul orei 18.40, patru salvatori minieri pierzandu-si viata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.