Alaturi de Chivu, Codrea, Contra, Sapunaru, si 'Briliantul' va lipsi mine de la partida amicala cu selectionata similara a Georgiei (ora 20.30, Antena 1). Partida va avea loc pe stadionul Dinamo.

Absenta lui Mutu de la jocul amical cu echipa Georgiei a starnit unele discutii pe seama conflictelor care au existat de-a lungul timpului intre vedeta Fiorentinei si selectioner.

Neconvocarea lui Mutu are la baza, de aceasta data - se pare - alta situatie. Potrivit lui Piturca, Mutu nu se afla in cea mai buna forma, iar discutiile telefonice purtate cu el au condus la o intelegere verbala care nu-l include printre cei selectio-nati pentru acest joc-test.

'Nu suntem certati. Asta de unde mai e? Am vorbit cu el la telefon saptamana trecuta. De abia reluase antrenamentele si mi-am dat seama ca nu are rost sa-l chem pentru acest joc-test, el avand mai intai de toate nevoie sa creasca ca forma la echipa lui de club', a precizat Piturca.

Nu mai vrea in Ghencea

Desi nu este nici pe departe terminat, Stadionul Dinamo a fost ales de selectioner in urma cu doua luni pentru amicalul tricolorilor cu selectionata similara a Georgiei.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.