Infrangerea din meciul cu Unirea Urziceni a aruncat in aer vestiarul de la Dinamo.

Jucatorii sunt nemultumiti de Rednic, actionarii ii anunta pe fotbalisti ca nu mai primesc bani, iar Gigi Netoiu a pornit un nou conflict cu Nicolae Badea.

Tensiune maxima in Soseaua Stefan cel Mare dupa ce echipa a fost detronata de pe prima pozitie de Unirea Urziceni. Mai multi jucatori (Lobont, Niculae, Ze Kalanga, Julio Cesar) si-au exprimat nemultumirea fata de Mircea Rednic, apreciind ca acesta face prea multe experimente la echipa.

Starea de nemultumire a fost la un pas sa degenereze in urma unui conflict intre antrenorul secund Jean Vladoiu si Ze Kalanga. Vladoiu a fost acuzat ca l-ar fi lovit cu pumnul pe jucator, dupa o disputa verbala. Chiar daca la incident au existat mai multi martori, Vladoiu neaga ca si-ar fi lovit elevul, spunand ca doar l-a impins. 'Lui Ze Kalanga i-am reprosat faptul ca nu a dat mai mult dupa intrarea pe teren.

Probabil a înteles gresit, de obicei eu nu reprosez nimic. E un incident regretabil, mai ales ca nu i-am spus mare lucru. Nu l-am lovit, ci l-am împins. Daca îl loveam, lasam si semne.

Am facut acest gest pentru ca el se apropia amenintator. M-a deranjat atitudinea lui, trebuia sa accepte critica, chiar venita din partea unui secund. Nu va primi nici o amenda pentru aceasta iesire', a spus Vladoiu, cunoscut pentru stilul vulcanic in care se manifesta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.