Piturca apreciaza ca adversarul din amicalul de miercuri este pe profilul Serbiei, dar il abordeaza cu 15 jucatori din campionatul intern.
Dupa o toamna care ne-a inghetat pe locul al cincilea al grupei de calificare la CM 2010, tricolorii se dezmortesc miercuri (ora 20.30, Antena 1) impotriva Georgiei, intr-un meci a carui utilitate cu greu poate fi cuantificata, daca tinem seama de faptul ca abia peste patru luni este programat primul meci oficial al Romaniei, iar lotul convocat de Victor Piturca este de nerecunoscut.

De altfel, doar trei stranieri au fost chemati sa se intoarca in tara, Razvan Rat (Sahtior Donetk), Ciprian Marica (VfB Stuttgart) si Razvan Cocis (Lokomotiv Moscova), lor adaugandu-li-se alti 15 fotbalisti din Liga I, printre care pitestenii Tames si Cristian Tanase, craioveanul Gaman, dinamovistul Ropotan sau clujeanul Panin.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.