Nationala de fotbal a Romaniei a efectuat luni primul antrenament inaintea amicalului cu Georgia, fara fundasii Dorin Goian si Gabriel Tamas, asupra carora selectionerul are dubii daca ii va putea folosi sau nu in meciul de miercuri

Dorin Goian si Gabriel Tamas au mers direct la refacere, in timp ce restul colegilor s-au antrenat aproximativ o ora, pe o ploie marunta.

Sedinta de pregatirea a inceput cu 10 minute de alergare usoara, pe care jucatorii au facut-o alaturi de preparatorul fizic, dar si alaturi de Daniel Prodan. La finalul alergarilor, jucatorii care au avut duminica meciuri in campionat, impreuna cu Lazar, au fost trimisi la refacere, iar cei ramasi au trecut la "6 contra 2", in timp ce portarul Pantilimon s-a pregatit separat la una din porti.

La final, jucatorii au exersat suturile la poarta lui Pantilimon, timp de aproximativ 20 de minute.
Selectionerul Victor Piturca a urmarit sedinta de pregatire de pe banca tehnica si nu a intervenit in jocul elevilor sai decat o singura data, pentru a-i da o serie de sfaturi lui Nicolita, la exersarea suturilor.
Partida amicala dintre Romania si Georgia se va disputa miercuri, pe stadionul Dinamo din Bucuresti, de la ora 20:30.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.