Selectionerul echipei de tineret a Romaniei, Emil Sandoi, a declarat, luni, ca lotul de fotbalisti pe care il are in prezent la dispozitie poate obtine calificarea la un turneu final, mai ales ca actuala generatie este mai valoroasa decat cea care a ratat prezenta la CE pentru tineret din 2009

"Nu este usor la inceput, vom avea nevoie de timp pana se va vedea un nivel bun de joc al noii echipe de tineret. Actuala generatie este mult mai valoroasa decat cea veche. In amicalul cu Bulgaria ne intereseaza si rezultatul pentru ca vrem sa-i obisnuim pe acesti copii sa joace mereu pentru victorie. Este important sa obtinem calificarea la viitorul turneu final, dar important este sa crestem jucatori si pentru echipa de seniori", a spus Sandoi la finalul antrenamentului de luni de la Craiova, potrivit NewsIn.

Mijlocasul formatiei Dinamo, Gabriel Torje, s-a aratat afectat de ratarea calificarii la CE 2009, dar isi doreste cu atat mai mult participarea la un nou turneu final: "Daca eram putin mai atenti ne puteam califica la CE 2009, dar ne-am inecat ca tiganii la mal. Speram sa nu mai facem aceeasi greseala si pe viitor. Sper sa invingem Bulgaria, cunosc aceasta echipa, este mai omogena decat noi".

Mijlocasul Universitatii Craiova, Constantin Gangioveanu, l-a completat pe colegul sau din echipa nationala: "Nu vrem sa mai ratam alta calificare, pentru ca vrem sa capatam experienta participarii la un turneu final. Sunt mandru ca la lotul de tineret sunt convocati patru jucatori de la Universitatea Craiova".

Nationala de tineret a Romaniei va intalni intr-un meci amical reprezentativa similara a Bulgariei, miercuri, de la ora 14:00, pe stadionul Parc din Caracal.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.