Clujenii s-au impus in fata celor de la FC Arges si au urcat pe treapta a treia a primei ligi. Pitestenii au intrat bine in joc si au aratat ca nu au venit la Cluj pentru a se baricada in aparare.

In prima parte, incursiunile lui Tanase pe partea stanga i-au dat batai de cap lui Panin, care a fost folosit din nou titular dupa partida din Cupa Romaniei cu Sportul.

In minutul 22, Peralta s-a aflat aproape de deschiderea scorului, dar sutul sau de la marginea careului a trecut putin pe langa poarta lui Bosneag.

Dupa doar cinci minute, Yssuf Kone a deschis scorul in Gruia, cu o lovitura de cap perfecta venita in urma unei centrari a lui Culio. Acelasi Peralta putea majora diferenta, insa sutul sau a fost respins in extremis de goalkeeperul pitestean.

Elevii lui Ionut Badea nu s-au predat dupa primirea golului si au atacat in permanenta, insa Tames a starnit hohote de ras de fiecare data cand a sutat spre poarta lui Stancioiu. Pe finalul primei reprize, Trica a trimis o lovitura de cap din interiorul careului care a lovit plasa laterala.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.