Unirea Urziceni a dat o lectie de pragmatism in „Stefan cel Mare“ si a trecut pe primul loc.

Elevii lui Dan Petrescu s-au aparat perfect si au lovit o singura data. Suficient pentru a-i fura primul loc unui Dinamo tare doar cu echipele mici, dar vulnerabil in derby-uri.

Conditiile in care s-a desfasurat partida au fost vitrege. Ceata si frigul au fost principalii adversari. Unirea Urziceni nu a mai aratat ieri ca o echipa de locul 2.

Fotbalistii ialomiteni au preferat un joc aglomerat de aparare, s-au tavalit minute in sir pe gazon la fiecare contact mai tare, au simulat faulturi si au facut tot posibilul ca mingea sa nu ajunga in apropierea careului lor.

In aceste conditii, dinamovistii au atacat in valuri, dar nu au gasit modalitatea de a sparge defensiva oaspete.

Toate baloanele aruncate in careul ialomitenilor au fost respinse de fundasii lui Dan Petrescu. „Alb-rosii” puteau deschide scorul in finalul reprizei intai, dar mingea sutata de Adrian Cristea din lovitura libera a izbit bara transversala a portii lui Arlauskis.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.