Oltchim Rm. Valcea s-a impus in fieful croatelor de la Koprivnica, cu 30-20, si conduce in topul grupei C a celei mai valoroase intreceri intercluburi

Handbalul romanesc reuseste sa tina steagul sus si in competitiile europene intercluburi, campioanele autohtone dominand lupta din grupele preliminare ale Ligii Campionilor.

In vreme ce Steaua MFA avea de trecut, aseara, de un examen dificil, jucand la Buzau in compania ibericilor de la San Antonio, un meci de a fi sau a nu fi in Liga Campionilor, sambata, Oltchim Rm. Valcea reusea sa se impuna la pas in fieful gruparii Podravka Koprivnica, cu 30-20, succes care i-a adus sefia in grupa C. Si ca weekend-ul sa fie perfect, UCM Resita si Stiinta Bacau au inregistrat victorii clare in Challenge Cup, in vreme ce HCM Constanta s-a impus in Cupa Cupelor.

Echipa feminina de handbal Oltchim Rm. Valcea a inregistrat a doua victorie in grupele preliminare din Liga Campionilor, dupa ce s-a impus clar, sambata seara, in deplasare, cu scorul de 30-20 (13-14), in fata puternicei grupari croate Podravka Koprivnica.

Dupa un debut nu tocmai reusit, in care ofensiva parea scurt­circuitata, Oltchim a reusit sa mentina totusi echilibrul datorita unei aparari bine coordonate de Luminita Hutupan-Dinu.

Si cum nici Podravka n-a stralucit, croatele au intrat la vestiare cu un avantaj de un singur gol, ceea ce a permis elevelor antre­norului Ivica Rimanici sa forteze nota dupa pauza si sa preia initiativa.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.