"Va fi un meci greu cu FC Arges, care este revelatia acestui tur de campionat, este o echipa in forma, care joaca bine si are niste jucatori tineri valorosi ce dau goluri cu usurinta. De asemenea, Ionut Badea stie sa-si aseze foarte bine echipa in teren. Printr-o conjunctura favorabila a rezultatelor celorlalte contracandidate ale noastre la titlu, o victorie cu FC Arges ne-ar da posibilitatea sa ocupam locul 3 dupa etapa a 15-a", a spus Iuliu Muresan.

Oficialul gruparii ardelene s-a aratat optimist in ceea ce priveste capacitate echipei sale de a se impune contra lui FC Arges: "Victoria ne este la indemana, avem atu-ul nostru pentru ca jucam acasa si, daca in campionatul trecut eram o echipa care obtinea puncte mai multe in deplasare, acum s-a schimbat, suntem mai eficienti pe teren propriu".

CFR Cluj va intalni formatia FC Arges, duminica, de la ora 18:00, intr-un meci din etapa a 15-a a Ligii I.
Altfel, Iuliu Muresan s-a referit si la situatia lui Nicolae Dica, jucator de care gruparea ardeleana a fost interesata in urma cu an si jumatate: "Cunosc situatia lui Dica la Catania, dar noi nu mai suntem interesati de serviciile sale. Va spun ca in proportie de 100% el nu mai intra in vederile noastre".