Antrenorul secund al nationalei Scotiei si fostul fundas al Angliei la Mondialul din 1986, Terry Butcher, a afirmat ca nu a putut nici pana acum sa-l ierte pe Diego Mardona, care s-a ajutat de mana sa inscrie in partida directa de acum 22 de ani, informeaza NewsIn.

Nationalele Scotiei si Argentinei se vor intalni intr-un meci amical saptamana viitoare, iar Butcher si Maradona se vor revedea dupa meciul din 1986. "Nu a recunoscut cu adevarat ceea ce a facut, ca nu a ridicat mainile, mainile lui Dumnezeu, si sa spuna ca a gresit. Un jucator englez ar fi recunoscut. Pentru mine, prin acel gest si-a stricat imaginea", a afirmat Buthcer.

Antrenorul secund al Scotiei a adaugat nu ar fi vrut sa schimbe tricoul de joc cu "El Pibe de Oro": "Acel tricou era ultimul lucru pe care il doream, nu mi-as fi spalat nici masina cu el. Asta spune totul despre resentimentele mele", a adaugat acesta.

Argentina a castigat cu 2-1 meciul cu Anglia, cu doua goluri reusite de Maradona, primul fiind marcat cu mana, gest despre care fostul fotbalist a spus ca a fost facut prin "mana lui Dumnezeu".

Al doilea sau gol, despre care Butcher nu a spus nimic, este considerat unul dintre cele mai spectaculoase din istorie, dupa ce Maradona a driblat sase englezi si portarul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.