Antrenorul formatiei Chelsea Londra, Luiz Felipe Scolari, fostul selectioner al nationalei braziliene, alaturi de care a castigat titlul mondial in 2002, a afirmat sambata ca nu vrea sa pregateasca fosta sa echipa sau oricare alta la CM din 2010, informeaza NewsIn.

Scolari, in varsta de 60 de ani, a infirmat ipoteza potrivit careia ar putea prelua conducerea nationalei, precizand ca va reveni in Brazilia doar pentru a se intalni cu prietenii sai.

Antrenorul a adaugat ca nu intentioneaza sa pregateasca prima reprezentativa si vrea sa-si continue cariera de manager.

In luna aprilie a acestui an, antrenorul lui Chelsea a refuzat postul de selectioner al nationalei mexicane, iar presa braziliana a scris ca el poate fi inlocuitorul lui Dunga la echipa braziliana.

Tehnicianul a castigat CM 2002 alaturi de Brazilia, iar alaturi de Portugalia a ajuns in finala EURO 2004 si in semifinalele CM 2006. El a mai condus echipa si la EURO 2008, desi semnase un contract cu formatia engleza Chelsea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.