Antrenorul Universitatii Craiova, Nicolo Napoli, a declarat vineri ca echipa sa este pregatita sa castige meciul cu Rapid, in conditiile in care spera ca greselile pe care elevii sai le-au facut in meciul din Cupa Romaniei, cu Pandurii, nu se vor mai repeta, transmite corespondentul NewsIn

"Ne asteapta un meci extrem de dificil, dar pe care avem de gand sa il castigam, pentru ca e un derby si stim ca e important pentru fanii nostri, fata de care avem de luat si o revansa dupa eliminarea din Cupa. Cred ca am reusit sa-i remontez psihic, am vazut ce s-a gresit si suntem pregatiti sa invingem Rapidul", a spus Nicolo Napoli, care a adaugat ca evolutia gruparii giulestene nu va fi afectata de problemele existente la nivel administrativ in cadrul clubului.

Portarul alb-albastrilor, Mircea Bornescu, a precizat ca-si doreste sa demonstreze fanilor ca infrangerea cu Pandurii Targu-Jiu, din Cupa Romaniei, nu a fost decat o intamplare: "Nu ne intereseaza problemele de la Rapid, cum nu ii interesaza nici pe jucatorii rapidisti, care si-au vazut de treaba si au castigat. Noi trebuie sa ne luam revansa fata de fanii nostri, care au fost alaturi de noi in numar mare la Pitesti in meciul de Cupa si i-am dezamagit. Cred ca acum ne-am capatat un alt statut, nu mai suntem doar o formatie de viitor, lumea are pretentii mai mari de la noi si trebuie sa dovedim ca suntem una dintre echipele bune ale campionatului".

Atacantul Michael Baird a opinat ca echipa sa trebuie sa castige meciul cu Rapid, in conditiile in care vrea sa termine turul pe podiumul Ligii I: "Trebuie sa castigam toate cele trei meciuri ramase pentru a termina turul pe locul 2 sau pe 3. Abia astept meciul cu Rapid, pentru ca vreau sa trecem peste momentul eliminarii din Cupa cu o victorie intr-un derby. Cu publicul alaturi putem bate pe oricine, indiferent de adversar, de conditiile meteo, desi am auzit ca se anunta ceata la ora partidei".

Managerul general al Universitatii Craiova, Ilie Balaci, doreste ca echipa sa sa joace ofensiv: "Sa joace ofensiv, asta ii place publicului. De aceea vin oamenii la stadion. Nu poti sa te bagi cu fundu-n poarta si sa astepti sa termini la egalitate. Baietii sa trateze fotbalul asa cum trebuie, nu ca in Cupa Romaniei". De asemenea, oficialul oltenilor a spus ca nu se pune problema ca meciul cu Rapid sa fie derby: "Pe vremea mea nu prea ne-am intalnit cu ei, ca erau mai mult prin B, vrem trei puncte din orgoliu, din dorinta de a invinge Rapid, care este o echipa din Capitala".

Universitatea Craiova va intalni gruparea Rapid, sambata, de la ora 19:00, intr-o partida din cadrul etapei a 15-a a Ligii I.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.