Antrenorul echipei Pandurii Tg. Jiu, Sorin Cartu, a declarat vineri ca elevii sai sunt obositi dupa meciul cu Universitatea Craiova, din Cupa Romaniei, si considera ca acest lucru ar putea fi un avantaj pentru Farul, deoarece nu a evoluat in aceasta saptamana, transmite corespondentul NewsIn

"Vreau sa cred ca nu e o stare de oboseala la echipa, dar vom vedea la meci cum se vor descurca baietii. Posibil ca jucatorii sa fie putin obositi, pentru ca am avut meci la mjilocul saptamanii, in timp ce adversarii nostri au stat. Dar cred ca o sa ne descurcam. Mergem la Farul sa jucam. Ca o fi egal, asta este. Important e sa acumulam punct sau puncte. Succesul cu Craiova trebuie sa-i mobilizeze si mai mult pe baieti.

Victoria trebuie folosita in plan psihic, pentru ca victoriile aduc victorii", a spus Cartu.
Tehnicianul gorjenilor a precizat ca fundasul central Alin Rus este indisponibil in urmatoarele doua saptamani dupa accidentarea suferita in meciul cu Universitatea Craiova, din Cupa Romaniei, in timp ce portarul Mingote este incert.

Partida Farul-Pandurii Tg. Jiu, din etapa a 15-a a Ligii I, se va disputa sambata, de la ora 17:00. Formatia gorjeana s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei, dupa ce a invins miercuri pe Universitatea Craiova, scor 4-1, in timp ce adversara sa de sambata nu a evoluat in aceasta saptamana deoarece a fost eliminata in 16-imi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.