Mijlocasul german al formatiei Chelsea Londra, Michael Ballack, a afirmat ca vrea sa-si prelungeasca actualul contract cu gruparea engleza, club la care doreste sa evolueze pana la finalul carierei, informeaza NewsIn.
"Ma simt extrem de bine in Londra. Acum am 32 de ani si ma gandesc sa-mi inchei cariera la Chelsea", a declarat capitanul echipei nationale a Germaniei. Potrivit presei engleze, Chelsea, liderul campionatului, vrea sa-i prelungeasca intelegerea pana in 2011, actualul contract fiind valabil pana la finalul sezonului.
Fotbalistul german a explicat ca poate reveni in echipa in meciul de sambata, contra lui West Bromwich, dupa ce antrenorul Luiz Felipe Scolari a afirmat ca are nevoie de el din cauza numarului de accidentati din echipa.

"Debutul sezonului nostru a fost unul bun, desi am fost eliminati din cupa. Avem deja sase sau sapte puncte mai mult decat aveam anul trecut in aceeasi perioada. Suntem capabili sa castigam titlul", a spus Ballack, jucator care evolueaza la Chelsea din 2006.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.