Atacantul olandez Ruud van Nistelrooy, care a fost supus unei interventii chirurgicale in aceasta saptamana, a afirmat ca vrea ca in vara sa revina pe teren, deoarece vrea sa mai marcheze pentru Real Madrid, informeaza NewsIn

Olandezul in varsta de 32 de ani a fost operat la genunchiul drept si a explicat ca fara aceasta interventie ar fi fost nevoit sa-si incheie activitatea fotbalistica. "Daca nu ma operam, terminam cu fotbalul. Perioada de inactivitate este lunga, dar nu am avut alta sansa. Accidentarea este foarte serioasa", a spus Van Nistelrooy, care se afla in Colorado.

Jucatorul lui Real Madrid a fost tratat de Richard Steadman, chirurgul care l-a operat la acelasi genunchi si in 2000, pe cand el evolua la PSV Eindhoven. "Acum opt ani situatia era silimara, asa ca stiu cum trbeuie sa procedez acum. Recuperarea va fi foarte dificila, dar inca mai am multe goluri pe care trebuie sa le marcheze pentru Real Madrid si multe alte obiective", a afirmat fotbalistul.

Van Nistelrooy s-a accidentat in meciul de luna trecuta cu Juventus, pierdut cu 1-2, apoi a revenit in joc in partida retur cu italienii, dar medicii au observat o agravare a accidentarii. "Este unul dintre cele mai dificile momente ale carierei mele, asta e clar. Am doua variante: sa lupt sau sa renunt. Cu siguranta voi lupta", a explicat jucatorul lui Real Madrid, care va lipsi 8 luni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.