Petrisor Gananau a ajuns in semifinalele competitiei si si-a asigurat cel putin medalia de bronz. La doar 24 de ani, gorjeanul Petrisor Gananau si-a indeplinit visul de a urca pe podiumul unui campionat european.

Petrisor Gananau a ajuns la Liverpool pe banii unui om de afaceri din municipiul Targu-Jiu, deoarece Federatia Romana de Box a refuzat sa-i plateasca deplasarea pentru a participa la Campionatul European.

'Nu am niciun ban in buzunar, nu pot sa-mi iau nimic, niciun suc. Marius Benegui mi-a platit deplasarea, cei de la federatie nici macar diurna nu au vrut sa-mi plateasca. Am mai avut eu ceva bani stransi de acasa. Ma bucur ca am luat o medalie la aceste Campionate Europene si ca mi-am reprezentat cu bine clubul si tara.

Cred ca le-am dat o palma acum celor care nu au crezut in mine si nu m-au inclus in lot pentru aceste Europene. Cei de la federatie nu mi-au dat nici macar treningul oficial al delegatiei Romaniei, eu m-am prezentat cu echipamentul meu la intreceri.

E regretabil modul cum ne trateaza pe noi, mai ales ca vedem aici cum sunt tratati sportivii altor tari care vin cu medic, antrenor si o intreaga echipa de preparatori dupa ei. Sper ca macar acum, dupa aceasta medalie, sa mi se deconteze drumul si sa pot returna banii imprumutati de la persoanele care au crezut in mine', a spus pentru 'Adevarul' Petrisor Gananau.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.