Criza mondiala loveste din plin si in fotbalul romanesc, mai toate cluburile confruntandu-se cu probleme financiare.

La Steaua, fotbalistii au fost la un pas de a boicota meciul cu Dinamo pentru ca nu si-au primit primele pro­mise pentru calificarea in Liga Campionilor.

Dinamo a avut parte de un scandal urias intre actionari, pornit tot de la bani, iar Rapidul este intr-o situatie aproape dramatica dupa razboiul Copos-Taher.

In ultima saptamana, doua cluburi din Liga a II-a, Forex Brasov si Prefab Modelu, au tras deja obloanele si s-au desfiintat.

Ieri, a venit randul Politehnicii Iasi, club care se confrunta de mai mult timp cu probleme financiare, sa recunoasca faptul ca isi poate pierde jucatorii pe motiv ca nu le mai poate plati acestora salariile. "Nu avem bani si nu stiu daca se mai poate iesi din acest impas. Actionarii nu au mai dat bani la echipa si acest club traieste de pe o zi pe alta.
Daca nu va aparea vreo solutie de salvare imediata, riscam sa plece toti jucatorii. Acestia mi-au spus ca nu si-au depus memorii pentru a pleca, dar cred ca unii se gandesc foarte serios sa faca acest lucru. Eu ce pot face? Sincer, mi-e greu sa cred ca ne putem reveni in retur. Daca nu se vrea fotbal, asta e! Plecam cu totii daca asta se vrea! Chiar mi-ar parea rau sa se termine asa la cata munca s-a depus la aceasta echipa", a spus antrenorul Ionut Popa care parasise echipa acum doua saptamani, din cauza lipsei de bani, dar a revenit la club la insistentele jucatorilor.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.