Presedintele UEFA a facut o vizita-fulger la santierul de la 'Lia Manoliu' pentru ca lucrarile care ar trebui sa se finalizeze in 2010 acopera in prezent doar 10% din stadion.

Romania se antreneaza sa gazduiasca mari competitii fotbalistice, insa este singura tara din Uniunea Europeana care nu are nici macar un stadion care sa respecte standardele.

Presedintele UEFA, Michel Platini, a vizitat joi alaturi de alti 30 de oficiali santierul de la 'Lia Manoliu', insa a plecat dupa doar zece minute la agapa pregatita de Mircea Sandu la Casa Fotbalului.

Graba francezului este justificata si de stadiul lucrarilor, seful de santier recunoscand ca in prezent se poate spune ca doar 10% din lucrarile arenei sunt gata. '

Muncitorii lucreaza la fundatia de la tribuna I, iar in luna decembrie vor incepe lucrarile la tribuna a II-a', a declarat reprezentantul firmei de constructii.

Acesta a evitat sa estimeze cand se va finaliza tribuna I, deoarece are sase niveluri, dar a sustinut ca este sigur ca panglica se va taia la momentul oportun. Romania a pierdut deja organizarea finalei UEFA din 2011, pentru care favorit este stadionul Lansdowne Road din Dublin.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.