"Acest meci il asteapta toti si ma bucur pentru ca nu toata ziua joci cu Steaua. Noi mergem sa castigam, chiar daca Steaua are un lot foarte bun. Echipa lor e slabita din cauza parcursului in competitiile europene si in campionat. Eu cred ca putem invinge Steaua. Am avut un drum frumos pana la meciul cu Dinamo si sper sa il continuam cu Steaua. Nu vad de ce nu am castiga, singurul lor avantaj e terenul propriu. Cine greseste in acest meci mai mult pierde", a spus Dusan Uhrin.

Pentru meciul cu Steaua, tehnicianul a precizat ca din cauza accidentarilor sau suspendarilor de la nivelul lotului va face cateva schimbari majore in sistemul de joc al echipei. De asemenea, Uhrin a spus ca nu resimte nicio presiune dupa ce patronul echipei, Marian Iancu, l-a somat sa castige urmatoarele doua meciuri din campionat, cu Steaua in etapa a 15-a, si cu Unirea Urziceni, in etapa a 16-a.

Fundasul Marian Cisovsky a afirmat ca a depasit momentul autogolului sau din meciul cu Dinamo si a adaugat ca este pregatit pentru a-si ajuta echipa sa obtina un rezultat pozitiv contra Stelei. La randul sau, Luchin nu ia in calcul ca echipa sa nu castige macar un punct in meciul cu Steaua.

FC Timisoara va intalni in deplasare formatia Steaua, vineri, de la ora 21:00, intr-un meci din etapa a 15-a a Ligii I.