Comisia de Apel a FRF a admis partial joi apelul inaintat de fotbalistul Mugur Bolohan, de la Cetate Suceava, si a decis sa ii reduca suspendarea de un an la doar 10 etape, in timp ce amenda de 5.000 de lei a ramas neschimbata, informeaza NewsIn

Potrivit unei decizii a Comisiei de Disciplina din data de 5 noiembrie, jucatorii Cristian Bolohan si Lucian Pavel, de la Cetatea Suceava, au primit cate o suspendare de un an si amenzi in valoare de 5.000 de lei dupa ce l-au agresat pe arbitrul Bocaneala la meciul cu Ceahlaul.

Arbitrul Marius Bocaneala, care a condus la centru partida din etapa a 12-a a Ligii a II-a, dintre Cetate Suceava si Ceahlaul Piatra Neamt, scor 0-1, a fost batut la sfarsitul meciului, dupa ce a acordat un penalty controversat pentru oaspeti in prelungirile partidei.

Meciul a fost prelungit cu sase minute, doar ca dupa expirarea celor sase minute partida a continuat, iar in minutul 90+7 Bocaneala a acordat penalty pentru nemteni. Dupa marcarea golului de catre Cebotaru, spiritele s-au incins, iar jucatorii celor doua echipe au inceput sa se imbranceasca pe teren. La mijloc a cazut arbitrul Marius Bocaneala, care a fost trantit la pamant si lovit de catre jucatorii echipei gazda. A fost nevoie de interventia fortelor de ordine, care au calmat spiritele si l-au luat pe centralul Bocaneala din mijlocul jucatorilor si l-au dus la cabine.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.