Antrenorul Stelei, Dorinel Munteanu, a declarat joi ca formatia sa este pregatita sa castige meciul cu FC Timisoara si s-a declarat surprins de infrangerea categorica a gruparii de pe Bega inregistrata in etapa trecuta, in fata lui Dinamo

"Ne-am pregatit sa castigam, desi nu ne va fi usor. Ne-am 'antrenat' si la noroc. M-a surprins rezultatul meciului FC Timisoara-Dinamo. Dinamo a prins o zi buna, iar Timisoara nu a fost la nivelul ei obisnuit", a declarat joi Dorinel Munteanu.

Tehnicianul i-a ironizat pe dinamovisti, dupa declaratiile facute la adresa Stelei: "Daca altii traiesc din amintiri, Steaua traieste din prezent, chiar daca acesta nu prea ne bucura in momentul de fata". Cat priveste diferenta de puncte dintre Steaua si Dinamo, tehnicianul a comentat ca "niciodata nu trebuie sa spui ca sunt foarte multe puncte, pentru ca fotbalul ofera surprize".

Dorinel Munteanu a comentat si faptul ca Steaua nu a mai dat de multi ani golgheterul campionatului si a precizat ca acesta nu reprezinta un obiectiv pentru el. "Este foarte important sa dam golgheterul, dar as vrea sa am mai multi jucatori care sa marcheze fiecare cate 10 goluri", a replicat tehnicianul.

Antrenorul stelist s-a referit si la situatia medicala a lui Ifeanyi Emeghara si a precizat ca acesta nu acuza alte accidentari decat vechea sa problema la genunchi, din cauza careia efectueaza tratament la Bologna.
Meciul Steaua-FC Timisoara, din etapa a 15-a a Ligii I, se va disputa sambata, de la ora 21:00, pe stadionul Steaua din Capitala.

Dorinel Munteanu a participat joi, alaturi de vicepresedintele Iulian Gheorghisor si de jucatorii Pantelis Kapetanos si Dorin Goian la semnarea unui nou parteneriat intre Steaua si Bigotti, care prelungeste cu un an colaborarea inceputa in 2006. In virtutea acestui parteneriat, Bigotti le asigura stelistilor costumele oficiale pentru deplasarile din Liga Campionilor. Tehnicianul stelist si-a exprimat dorinta ca pe viitor casa de moda sa ii imbrace pe stelisti si pentru deplasarile din campionatul intern, in special pentru cele pe care stelistii le fac cu avionul.

Clubul Steaua si Bigotti, care a fost reprezentata de directorul de marketing Ruxandra Petrescu, si-au oferit reciproc plachete aniversare in cadrul evenimentului care a avut loc la Baneasa Shoping Center.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.