Antrenorul a anuntat ca pleaca de la FC Arges si a urmarit repriza a doua din autocarul echipei, fiind total dezamagit de ce s-a jucat in prima parte. Gloria si FC Arges au jucat ieri o opera de trei parale, aratind inca o data ca notiunea de fair-play a disparut complet din vocabularul lor. Mai multe nici nu merita mentionate despre acest meci. Dezamagit de echipa sa dupa primele 45 de minute de joc cu Gloria, la finalul carora pitestenii incasasera trei goluri, Sorin Cirtu, antrenorul argesenilor, a refuzat sa mai ia loc pe banca tehnica. El a urmarit a doua repriza din autocarul echipei, iar la finalul partidei nu si-a putut ascunde supararea. "Am fost dezamagit de cum a jucat echipa si de multe alte lucruri. Din aceasta cauza o sa-mi reziliez contractul. Nu mai accept ca numele meu si al familiei mele sa fie tirit in astfel de lucruri", ne-a declarat Cirtu. El a continuat pe un ton virulent: "E inadmisibil ca o echipa pe care o pregatesc de cinci luni sa aiba o astfel de prestatie". El a anticipat si ce va scrie presa miine: "O sa scrieti ca a fost blat. E dreptul vostru sa semnalati astfel de lucruri".

"Am gresit ca am venit la Pitesti"

Supararea lui Sorinaccio este cu atit mai mare cu cit FC Arges nu a incasat niciodata trei goluri de cind el a venit la echipa. "Sint foarte trist. Am facut o mare greseala ca am venit la Pitesti, dar o voi remedia. Sint extrem de dezamagit de tot ceea ce inseamna aceasta echipa. In timpul discutiei cu redactorul ProSport, Cirtu a primit pe telefonul mobil un mesaj de la un fan de-al sau: "Vei deveni un antrenor respectat in momentul in care FC. Arges va reusi sa obtina o victorie la Bistrita". "Uite ce imi trimit suporterii", a ridicat neputincios din umeri fosta glorie a Craiovei, care a lasat sa se inteleaga ca el a vrut sa ia Gloriei trei puncte, dar nu a fost ajutat.

"O sa scrieti ca a fost blat. E dreptul vostru sa semnalati astfel de lucruri."
Sorin Cirtu, antrenor FC Arges

Se despart de Robert Nita

Presedintele Padureanu nu-i va prelungi contractul atacantului Robert Nita. "Sint foarte dezamagit de prestatia lui in retur, asa ca nu am nici un motiv sa-l mai tin", a spus Lordul. Acesta si-a exprimat dorinta sa termine sezonul inaintea lui CFR Cluj, "pentru a nu pierde locul de Intertoto".

Fara conferinta de presa

La finalul partidei nu s-a tinut conferinta de presa, cei doi antrenori, Cirtu si Cirstea, refuzind dialogul cu presa. "Pitestenii au anuntat ca nu vin, se grabesc spre casa. Poate sint suparati, dar daca vreti, va stau eu la dispozitie", a spus secundul Ion Balaur, care n-a avut insa succes.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.