Chiar daca nu va fi chemat pentru amicalul de marti de la Bacau cu Moldova, Adrian Mutu va fi prezent cu siguranta alaturi de tricolori la Rotterdam, pe 4 iunie, pentru decisivul meci cu Olanda din preliminariile Mondialului din 2006.

Piturca intentiona sa il cheme pe Adi Mutu si pentru amicalul cu Moldova, insa numai daca fotbalistul, a carui suspendare expira in 24 mai, nu ar fi intrat in planurile antrenorului lui Juventus, Fabio Capello. Romanul are insa sanse foarte mari sa joace pentru Juventus in partida cu Cagliari din ultima etapa din Serie A. Selectionerul a spus ieri ca jucatorul i-a marturisit ca a primit asigurari din partea lui Capello ca va ramane si anul viitor in lotul torinezilor. "Sper sa joace cu Cagliari, pentru ca s-a pregatit foarte bine si a jucat in cateva amicale. Il voi convoca pentru meciul cu Olanda, chiar daca nu va juca in Italia, pentru ca este unul dintre cei mai buni fotbalisti romani", a declarat Piturca.

GHIOANE NU RASPUNDE LA TELEFON

Fugit in urma cu doua saptamani din cantonamentul celor de la Dinamo Kiev, Tiberiu Ghioane a revenit in Ucraina, dar continua sa il evite pe selectionerul Victor Piturca. Acesta este nemultumit de faptul ca jucatorul nu ii raspunde la telefon si ia in calcul chiar varianta de a renunta definitiv la acesta. "Nu am reusit sa dau de el si acum nu o sa ma apuc sa il caut prin prieteni!"

DUMITRU LA NATIONALA!

Pentru amicalul cu Moldova selectionerul a decis sa dea o sansa unor jucatori care lustruiesc bancile de rezerve prin Divizia A sau nu au jucat niciodata sub tricolor. Printre acestia se numara Florentin Dumitru, rezerva la Steaua, dar si Claudiu Niculescu, selectionat in premiera. Vor mai primi telegrame rapidistul Daniel Niculae, revenit dupa o accidentare, Gigel Coman de la Poli si Cosmin Pascovici de la Farul. Singurii stranieri vor fi Bogdan Lobont de la Ajax si Razvan Cocis de la Seriff Tiraspol.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.