Presedintele UEFA, Michel Platini, va fi prezent astazi si maine in Romania.

Scopul principal al vizitei este inspectarea stadiului lucrarilor de la Stadionul "National" din Complexul Sportiv "Lia Manoliu", arena care in 2012 are sanse sa gazduiasca finala UEFA Europe League – actuala cupa UEFA.

Vizita delegatiei forului continental in Romania, care se va incheia maine cu o conferinta de presa, face parte dintr-un tur consistent al lui Michel Platini prin tarile din estul Europei.

Presedintele UEFA si-a inceput saptamana cu o vizita in Albania, unde a inaugurat Stadionul Niko Dovana, al carui gazon a fost modernizat cu ajutorul programului HatTrick, implementat de forul european in toate cele 53 de federatii afiliate.

Turul a continuat ieri in Bulgaria, iar dupa vizita de la Bucuresti, Platini se va indrepta spre Cehia. Alaturi de Platini, in Romania vor mai fi prezenti si vicepresedintele UEFA, Marios Lefkaritis, si seful departamentului Dezvoltare Asociatii Nationale UEFA, Pascal Torres.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.