Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal a devenit o masina de facut bani.
Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal a devenit o masina de facut bani. Regulamentele s-au inasprit in ceea ce priveste declaratiile jignitoare facute de oficialii unor cluburi la adresa oficialilor altor cluburi, a arbitrilor sau a angajatilor FRF. Orice declaratie deplasata a fost taxata drastic, Adrian Mititelu, Cornel Penescu sau Marian Iancu au simtit pe contul lor ce inseamna sa pui la indoiala corectitudinea “cavalerilor fluierului” sau a celor de la Casa Fotbalului. FRF a strans intr-un interval scurt aproape 200.000 de euro din amenzi. In timp ce presedintii de club platesc cu varf si indesat, Ionut Lupescu, Florin Prunea si Dumitru Dragomir nu au avut nici o neplacere din cauza schimbului suburban de replici avut nu cu mult timp in urma.
Cele mai mari amenzi
♦ Adrian Mititelu – 41.000 de euro
Finantatorul clubului Universitatea Craiova a fost suspendat pentru sase luni si amendat cu 300.000 de lei ca urmare a declaratiilor calomnioase facute la adresa arbitrajului din meciul cu FC Arges. Ulterior, amenda a fost redusa la jumatate.
♦ Marian Iancu – 41.000 de euro
Patronul lui FC Timisoara a fost suspendat o perioada de 8 luni si amendat cu suma de 300.000 de lei pentru declaratiile calomnioase facute la adresa presedintelui Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu. Ulterior, amenda a fost redusa la jumatate.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.