Prezent pe stadionul Astra, la meciul de cupa Rapid - International Curtea de Arges, actionarul George Copos a afirmat ca la Rapid nu se vor lua decizii importante pana in luna decembrie. Vestea buna pentru jucatori este ca acestia isi vor primi banii.

“Pana in decembrie nu se va lua nicio decizie la Rapid. Momentan avem bani sa ne platim jucatorii, mai ales ca nu ne permitem sa mai pierdem jucatori importanti, cum l-am pierdut pe Dani Coman. Sunt langa echipa orice ar fi si sper sa am cat mai repede intalnirea cu Taher. Avem o problema reala legata de finantarea echipei, insa sper ca o vom rezolva”, a afirmat George Copos.

Peseiro si jucatorii spun ca nu pleaca

In ciuda situatiei financiare de la club, atat Peseiro, cat si jucatorii au afirmat ca nu au de gand sa paraseasca Giulestiul. „O sa avem cu cine juca la Rapid, suntem cu totii in aceeasi barca, sigur vom juca si vom lupta pentru suporteri, pentru echipa. Si eu sunt in aceeasi situatie ca jucatorii, in privinta banilor. Suntem un club unit, sunt diverse personalitati, natii diferite, dar luptam pentru a ne fi mai bine”, a spus Peseiro.