Fundasul central al lui FC Timisoara, Milos Brezinsky, va rata meciurile cu Steaua si Unirea Urziceni din cauza unor probleme la ligamentul colateral de la genunchiul stang, informeaza site-ul oficial al gruparii de pe Bega

Slovacul ar putea fi pe teren abia in etapa a 17-a, la meciul cu FC Brasov.

Carlos Milhazes a suferit o entorsa la genunchiul stang, aceasta fiind concluzia RMN-ului efectuat luni, 10 noiembrie. Fundasul stanga portughez nu se va antrena pana la sfarsitul acestei saptamani. Oricum, lusitanul ar fi fost absent la jocul de sambata cu Steaua, din cauza cumulului de cartonase galbene.
Atacantul Winston Parks s-a antrenat partial la sedinta de pregatire de miercuri, acuzand probleme musculare, dar el va fi apt de joc la ora meciului cu Steaua.

Delegatia echipei de pe Bega se va deplasa vineri la Bucuresti, cu avionul, urmand sa fie cazata la Centrul de la Mogosoaia. Lotul se va intoarce la Timisoara in cursul serii de duminica, tot pe calea aerului.

FC Timisoara va intalni sambata Steaua, in deplasare, intr-un meci din etapa a 15-a a Ligii I.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.