Presa canadiana relateaza ieri ca danezul Mads Larsen, 35 ani, cu un palmares de 50 victorii (37 KO) si doua infrangeri, are sanse mari de a fi urmatorul adversar al boxerului Lucian Bute, campionul mondial IBF la supermijlocie, intr-un meci programat la inceputul anului 2009.

InterBox, clubul canadian unde activeaza Lucian Bute (23 victorii, 18 KO), negociaza cu tabara lui Larsen un meci in care romanul isi va apara pentru a 3-a oara centura mondiala. Meciul Bute-Madsen ar urma sa aiba loc in februarie sau martie 2008 in Danemarca, ambii boxeri fiind de acord cu aceasta lupta, conform presei daneze.

Mads Larsen a castigat in octombrie 2003 titlul european la supermijlocie, dar a fost nevoit sa se retraga din ring in urma unei accidentari la umar. A revenit in boxul profesionist in mai 2007 si a obtinut de atunci 5 victorii.

In 2003, Madsen a fost invins la puncte de germanul Sven Ottke intr-un meci pentru centurile WBA si IBF la supermijlocie.

Initial, Lucian Bute a declarat ca isi doreste o lupta cu un alt danez, Mikkel Kessler, pentru unificarea centurilor IBF si WBA. "Eu sunt deschis, mi-am pastrat centura si nu am nimic impotriva, ba chiar imi doresc un meci de unificare a centurilor. Dar nu sunt eu in masura sa spun acest lucru, ci promotorii si managerii mei, iar daca partile cad de acord, eu sunt pregatit pentru unificarea centurilor. Suntem la aceeasi categorie, Kessler este si el campion.
Dar, cum am mai spus, totul depinde de cele doua parti, daca ajung la o intelegere. Eu o sa intru in sala, o sa ma antrenez mult mai bine si voi fi pregatit pentru un meci de unificare", a spus Bute.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.