Fostul international Ionel Ganea s-a prezentat, ieri, la antrenamentele formatiei FC Timisoara II, care evolueaza n Liga a III-a, urmnd ca ulterior sa se prezinta la prima echipa, dupa ce comisiile FRF au decis ca acesta este sub contract cu gruparea timisoreana.
„S-a constatat ca sunt sub contract cu Timisoara, este o hotarâre definitiva si irevocabila si m-am prezentat azi la antrenament pentru ca ieri am primit decizia. Daca domnul Iancu doreste sa avem o discutie amiabila sa încheiem acest contract, sunt dispus sa discut cu dânsul, sa avem o întelegere. Daca nu, eu ce sa fac… îmi da scris sa nu ma mai prezint la antrenamente si stau acasa si îmi plateste lunar salariul conform contractului. Eu o sa ma prezint la prima echipa si daca nu o sa mai aiba nevoie de mine, am spus ce doresc. Deocamdata nu am în contract sa joc la echipa a doua. Ramâne sa ma antrenez aici “, a precizat Ganea.

Acesta a vorbit si despre meciul Steaua - FC Timisoara de sâmbata: “Va fi un meci foarte greu tinând cont ca echipa joaca sub presiune si sunt si ceva probleme de sanatate, sper ca Timisoara sa obtina macar un punct sau sa se redreseze.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.