Antrenorul Otelului Galati, Petre Grigoras, s-a declarat nemultumit de lovitura de pedeapsa dictata de arbitrul Aurelian Bogaciu in meciul cu Unirea Urziceni, scor 1-0, si l-a ironizat pe central spunand ca merita un brevet de inventator, transmite corespondentul NewsIn.

"Am pierdut din cauza unui penalty inventat. Pentru asta, consider ca arbitrul merita un brevet de inventator", a declarat Petre Grigoras, marti, dupa meciul Unirea Urziceni-Otelul Galati, scor 1-0, din optimile Cupei Romaniei. Tehnicianul a mai spus ca spus ca echipa isi va concentra eforturile pentru salvarea de la retrogradare.

"Speram sa reusim sa ne indeplinim obiectivul. Vom vedea ce jucatori vom mai aduce in iarna si dupa aceea vom face tot posibilul ca sa adunam cat mai multe puncte", a mai adaugat tehnicianul.

De partea cealalta, antrenorul Unirii Urziceni s-a declarat foarte multumit de calificarea in sferturile Cupei Romaniei. "Este foarte greu sa joci impotriva aceleiasi echipe in decurs de numai 4 zile. In acest meci, echipa mai buna a castigat. Am intalnit o adversara puternica, insa ne-am creat mai multe ocazii si meritam victoria", a spus Dan Petrescu.

Acesta s-a declarat multumit de evolutiile rezervelor la care a apelat in acest meci si a adaugat: "Nu m-au dezamagit si chiar daca s-au spus unele lucruri despre ei, jucatorii mei au valoare si ii felicit pentru rezultat si evolutie".

La fel de multumit a fost si autorul unicului gol, Cristian Danalache, care a declarat: "Desigur ca acest gol este unul foarte important atat pentru mine, cat si pentru echipa, deoarece am reusit sa ne calificam in faza urmatoare. Meciul a fost destul de greu, cu o echipa solida, care ne-a pus probleme, insa noi am avut mai multe ocazii si meritam sa castigam".

Altfel, managerul ialomitenilor, Mihai Stoica, a comentat un eventual event al Unirii drept "gluma anului" si a declarat ca s-ar multumi si cu un egal in meciul cu Dinamo, din viitoarea etapa.

Unirea Urziceni s-a calificat marti in sferturile de finala ale Cupei Romaniei dupa ce a invins, la Buzau, Otelul Galati, scor 1-0, gratie reusitei lui Cristian Danalache, in urma unui penalty acordat eronat de arbitrul Aurelian Bogaciu la un presupus hent in careu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.