"Nici eu nu mi-am luat salariul in ultimul timp. Eu am trait in trecut momente mult mai grele la Rapid. Eu as fi ultimul de acolo care as pleca din Giulesti. Daca nu va mai fi domnul Taher, se va gasi cineva. Ne vom chinui in continuare. E o situatie disperata, dar Rapidul trebuie reformat din temelii, indiferent ca din Liga I, Liga a II-a sau de oriunde", a spus Manea la Sport.ro.

Oficialul rapidist a mai afirmat ca jucatorii pregatiti de Jose Peseiro au inteles criza financiara de la club: "Ei nu au trecut la amenintari, ca daca nu isi iau banii, pleaca, dar situatia asta nu poate continua la nesfarsit. Au si ei familii de intretinut".

Presedintele CA al Rapidului, Constantin Toma, vicepresedintele Alexandru Bunea si directorul general Constantin Zotta si-au prezentat demisiile din functiile pe care le detin in cadrul clubului giulestean din cauza problemelor financiare, dupa ce vicepresedintele clubului, Dragos Nedelcu, isi anuntase demisia inca de acum o luna.

Fotbalistii gruparii giulestene nu si-au mai primit salariile de mai multe luni si doresc sa depuna memorii pentru a deveni liber daca situatia nu se va rezolva in perioada urmatoare. De asemenea, Rapid nu si-a platit nici taxele catre bugetul de stat in ultimul timp, totul din cauza neintelegerilor dintre George Copos si Fathi Taher privind vanzarea clubului.