Directorul executiv al companiei Central Rand Gold, Greg James, a purtat mai multe runde de discutii cu patronul clubului, Alexandre Gaidamak, si a afirmat ca este increzator in realizarea tranzactiei, relateaza NewsIn. Formatia este detinuta in acte de firma Devondale Investments, iar de negocieri s-a ocupat si impresarul israelian Pini Zahavi.

Contractul prevede si achitarea unei datorii de 32 de milioane de lire sterline, dar niciunul dintre negociatori nu a oferit detalii si clauze contractuale. Miliardarul Gaidamak intentiona din luna ianuarie sa vanda clubul pe care l-a preluat acum aproximativ trei ani. Presa engleza noteaza in cazul in care se ajunge la un acord, antrenorul Tony Adams, inlocuitorul lui Harry Redknapp, risca sa fie demis.

Citeste si:

Printre antrenorii doriti la club de catre firma din Africa de Sud se afla Avram Grant, care a mai fost director sportiv la Portsmouth, dar si selectionerul Croatiei, Slaven Bilic, care are o relatie foarte buna cu Zahavi.

"Oferta lui James este foarte serioasa, este un om foarte bogat si vrea sa cumpere un club de fotbal. Portsmouth se potriveste cel mai bine", a explicat o sursa din interiorul companiei, care a afirmat ca Greg James era un pasionat de rugby, nu de fotbal.