Capitanul echipei Rapid, Vasile Maftei, a declarat, marti, agentiei NewsIn, ca este surprins de demisiile in lant din Consiliul de Administratie al clubului, dar nu a parut foarte afectat de acest lucru, adaugand ca se va gasi cineva pana la urma sa finanteze clubul de sub Grant, relateaza NewsIn.

"Cei din conducere si-au dat demisiile? Sa fie sanatosi! Dar noi cui ramanem? Pana la urma va veni cineva sa bage bani la club. Ca o sa fie domnul Copos sau altcineva, nu ne intereseaza. Important este ca toata lumea de aici sa-si ia banii. Orice s-ar intampla, acest club nu va disparea. Noi, jucatorii, nu stim ce vom face. Deocamdata, noi nu ne putem baga demisiile", a spus Maftei.

Presedintele CA al Rapidului, Constantin Toma, vicepresedintele Alexandru Bunea si directorul general Constantin Zotta si-au prezentat marti demisiile din functiile pe care le detin in cadrul clubului giulestean. Reactia oficialilor a venit ca urmare a faptului ca Rapid are mari probleme financiare, iar jucatorii sunt neplatiti de mai multe luni si intentioneaza sa intre in greva, din cauza faptului ca patronul George Copos nu s-a mai inteles cu Fathi Taher pentru vanzarea clubului. Din acest motiv, ambii au sistat platile catre club inca de acum doua luni.

Preluarea pachetului majoritar de actiuni al clubului Rapid de catre Fathi Taher de la George Copos trebuia sa se finalizeze in aceasta toamna, dar din motive necunoscute partile nu s-au mai inteles. Pe data de 25 martie, Fathi Taher ajunsese la un acord cu George Copos pentru cumpararea pachetului majoritar de actiuni al clubului Rapid, tranzactie in urma careia Copos urma sa devina actionar minoritar in cadrul clubului. Acesta din urma a declarat in nenumarate randuri ca nu se mai ocupa de Rapid deoarece nu mai conduce clubul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.