Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, a declarat ca nu concepe ca formatia din Stefan cel Mare sa fie eliminata in optimile Cupei Romaniei de FC Botosani, chiar daca mai multi jucatori de baza sunt indisponibili, informeaza NewsIn.

"Am ceva probleme de lot, dar ma descurc. Am adus trei jucatori de la echipa a doua, voi incerca si cu Diakite, dar e si el incert. Mitea s-a accidentat si el, mai sunt si doi suspendati, dar jucam totusi cu o echipa de liga a doua. Ii respectam, dar trebuie sa castigam si sa mergem mai departe. Unul dintre obiectivele noastre este castigarea Cupei Romaniei", a spus Rednic.

Pentru partida cu botosanenii, tehnicianul dinamovist nu poate conta pe Bratu, Pulhac, Zicu, Julio Cesar, Thiago, Mitea si Marius Niculae, toti accidentati, in timp ce Gabriel Bostina si Adrian Cristea sunt suspendati pentru cumul de cartonase.

La antrenamentul de marti dimineata al ros-albilor au participat 20 de jucatori, printre care trei fotbalisti de la echipa secunda si suspendatii Bostina si Adrian Cristea. Mircea Rednic s-a implicat si el in sedinta de pregatire, intrand la joc in "5 contra 2".

Meciul din optimile de finala ale Cupei Romaniei dintre FC Botosani si Dinamo se va disputa miercuri de la ora 14:00 pe stadionul Milcovul din Focsani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.