Mijlocasul lui FC Liverpool, Javier Mascherano, a fost convins in cele din urma de noul selectioner al Argentinei, Diego Maradona, sa preia banderola de capitan al primei reprezentative, care in ultimii ani a fost purtata de jucatorul lui Inter, Javier Zanetti, informeaza NewsIn.

"L-am convins sa accepte acest rol dupa ce am purtat o conversatie cu el in timpul vizitei pe care am facut-o recent in Europa. Mascherano a fost prima mea alegere si i-am explicat ce cred eu ca ar putea sa faca pentru echipa", a declarat Maradona.

Jucatorul in varsta de 24 de ani a ezitat la inceput sa dea un raspuns precis, dar a fost convins sa-si asume noul rol dupa ce actualul selectioner l-a vizitat la Liverpool.

Mascherano va purta banderola de capitan, cel mai probabil, in amicalul cu Scotia, programat la data de 19 noiembrie, la Glasgow. In trecut, baderola a mai fost purtata de fotbalisti precum Batistuta, Zanetti, Riquelme sau Sorin.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.