Rapid - Vicepresedintele CA al Rapidului, Alexandru Bunea, a declarat, luni, agentiei NewsIn, ca dupa discutia avuta in urma cu cateva zile cu jucatorii giulesteni, acestora li s-a promis ca pana la sfarsitul acestei saptamani le vor fi achitate drepturile salariale

"Am discutat saptamana trecuta cu jucatorii si ei au reactionat extrem de pozitiv la aceasta situatie, si asta s-a vazut la meciul cu Steaua, cand au dat tot ce este mai bun din ei. Li s-a promis ca pana la sfarsitul acestei saptamani le vor fi achitati banii", a spus Bunea.

Oficialul rapidist spune ca responsabilitatea platilor la club ii apartin lui George Copos, care inca este actionar majoritar la FC Rapid: "Pe data de 13 noiembrie va avea loc Adunarea Generala a Actionarilor, pentru ca noi, cei din Consiliul de Administratie, nu putem face nimic. Domnul Taher nu este in tara, dar el nici nu trebuie sa participe la aceasta sedinta, pentru ca el nu este actionar la club, doar domnul Copos si restul actionarilor vor participa la aceasta adunare. Nu cred ca actionarii se pot juca cu soarta Rapidului".

"Incepand cu 30 noiembrie, jucatorii isi pot depune memorii sa devina liberi, asa ca actualii actionari trebuie sa-i plateasca pentru ca nu mai au mult timp. Chiar si daca fotbalistii vor deveni jucatori liberi, tot va trebui sa le plateasca acesti bani. Nici jucatorilor nu cred ca le este usor sa plece de la Rapid, pentru ca este un club mare, care nu va disparea asa usor, dar nici nu pot juca la infinit fara sa fie platiti. Sunt convins ca se va rezolva aceasta criza", a mai afirmat Bunea.

Contactat de NewsIn, capitanul Vasile Maftei a confirmat declaratiile oficialului din Grant: "Noi nu am primit nici salarii, nici prime, nimic. Stim ca in aceasta saptamana va avea loc o sedinta in care sper sa se rezolve problemele si sa ne primim banii, avem promisiuni in acest sens. Noua, jucatorilor, ne ramane sa jucam si sa speram ca vor veni si banii".

Preluarea pachetului majoritar de actiuni al clubului Rapid de catre Fathi Taher de la George Copos trebuia sa se finalizeze in aceasta toamna, dar din motive necunoscute partile nu s-au mai inteles. Pe data de 25 martie, Fathi Taher ajunsese la un acord cu George Copos pentru cumpararea pachetului majoritar de actiuni al clubului Rapid, tranzactie in urma careia Copos urma sa devina actionar minoritar in cadrul clubului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.