Francezul Gilles Simon s-a impus, luni, in fata elvetianului Roger Federer, scor 4-6, 6-4, 6-3, in cadrului primului meci din Grupa Rosie a Turneului Campionilor de la Shanghai, informeaza site-ul oficial al competitiei

Gilles Simon s-a calificat la Turneului Campionilor de la Shanghai dupa ce liderul mondial Rafael Nadal a declarat forfait.

Simona a reusit in ultimele trei saptamani sa ii invinga pe primii doi tenismeni ai lumii, dupa ce pe 18 octombrie francezul s-a impus in semifinalele turneului de la Madrid pe Rafael Nadal, scor 3-6, 7-5, 7-6.
Din Grupa Rosie mai fac parte Andy Murray si Andy Roddick, in timp ce Grupa Aurie ii cuprinde pe Novak Djokovic, Nikolay Davidenko, Jo Wilfried Tsonga si Juan Martin del Potro.

Este a doua oara pentru Franta cand este reprezentata la acest Masters de doi jucatori, dupa ce in 1986 i-a avut in turneu pe Yannick Noah si Henri Leconte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.