Formatia spaniola Real Madrid si-a asigurat serviciile tanarului Alipio Duarte Brandao, in varsta de 16 ani, despre care presa spaniola scrie ca este mai talentat decat portughezul Cristiano Ronaldo de la Manchester United, informeaza editia online a cotidianului Marca

Fotbalistul in varsta de 16 ani a evoluat la gruparea portugheza Rio Ave. "Il cunosc foarte bine si sincer sa fiu imi este greu sa spun acum numele unui alt jucator la fel de talentat ca el. Are o conditie fizica foarte buna, este foarte valoros si sper ca in cativa ani sa poata evolua alaturi de noi", a explicat Pepe, fundasul portughez de origine braziliana a lui Real Madrid.

Jucatorul brazilian, nascut in 1992, va ajunge in aceasta saptamana in lotul echipei secunde a clubului spaniol, Real Madrid Castilla, lider intr-una din seriile din Segunda Division.

Duarte Brandao a fost ofertat si de Chelsea Londra, care a negociat cu oficialii formatiei portugheze, fiind foarte aproape sa-l transfere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.