Boya si Goian au luptat cu indarjire intr-un meci in care niciuna dintre formatii nu a jucat la victorie Foto: Petrica Tanase

Derby-ul „descultilor“, rapidistii fara bani, iar stelistii fara rezultate, a inceput cu…o intrerupere. In minutul cinci, arbitrul Alexandru Tudor a decis sa intrerupa jocul pentru scurt timp din cauza unor petarde ce erau aruncate spre tribuna oficiala de catre fanii “ros-albastrilor”.

Pe teren insa, cele doua echipe nu au oferit mare lucru. Julio Cesar l-a incercat pe Zapata cu un sut de la distanta, iar pe contraatac, Kapetanos si Dayro Moreno au tras, de fiecare data, mult peste transversala portii lui Andrade.

Ogararu a trimis in bara

Pe finalul primei reprize, meciul s-a mai animat, Ogararu trimitand mingea in bara dintr-o lovitura libera, de la marginea careului de 16 metri. Cateva minute mai tarziu, Zapata a intervenit salvator in fata lui Cesinha.
Repriza a doua incepe ca si prima, cu fanii celor doua formatii in prim-plan, care au scos la lumina arsenalul pirotehnic. Pe teren, cele doua formatii si-au continuat duelul indarjit, dar fara sa-i puna la treaba pe Zapata si pe Andrade.

In minutul 59, gazdele ar fi putut deschide scorul, dar Lazar a trimis foarte slab din voleu, iar portarul columbian a retinut.