FC BRASOV - CFR CLUJ 1-1 (Hadnagy 20 / Dani 40)

FC Brasov: Stelea - Rui Duarte, Constantin, Abrudan, Ionescu - Cristescu, Maldarasanu (P. Adriano 72), Ilyes, C. Munteanu (Roman 67) - Buga (Zaharia 57), Hadnagy. Antrenor: Razvan Lucescu.

CFR Cluj: Stancioiu - Panin, Cadu, Muresan, Pereira - Dani, E. Kone(Obermann 80) - Trica, Deac (Peralta 64), Dubarbier (Culio 46) - Y. Kone. Antrenor: Maurizio Trombetta.

Cartonase galbene: Buga 28, Adriano 77, Nae Constantin 79 / Deac 13, Dubarbier 24, Pereira 25, Trica 77, Muresan 80

Arbitri: Augustus Constantin - Nicolae Marodin, Adrian Vidan
Stadion: Tineretului; Spectatori: 9.000

Cum s-au marcat golurile:
1-0, min. 20: Hadnagy a primit o pasa in adancime pe partea dreapta, a patruns in careu, acolo unde l-a driblat pe Stancioiu care a iesit neinspirat din poarta, dupa care a marcat cu un sut pe jos.

1-1, min. 40: Dani a inscris cu capul, din marginea careului de sase metri, dupa ce a primit o centrare de la Deac, in urma unei lovituri libere de pe partea dreapta.

In minutul 13, Muresan si Buga s-au luptat pentru minge in marginea careului de 16 metri, Buga i-a luat fata adversarului, fundasul oaspetilor l-a doborat, dar Augustus Constantin nu a fluierat nicio sanctiune.
Dubarbier a avut o incursiune in minutul 38 in interiorul careului, a driblat si a sutat in bara, de unde mingea a ajuns la Deac care a tras in Stelea din 4 metri, in cele din urma balonul ajungand la Trica, care a inscris, insa golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

In minutul 52, Deac a ratat cea mai mare ocazie de gol a reprizei secunde, atunci cand, dupa o combinatie dintre Trica si Yssouf Kone, mingea i-a fost pasata lui Deac, care, aflat singur in 6 metri, a tras, dar Stelea a retinut balonul.

In minutul 68, Trica a inscris dupa ce a primit o pasa dupa partea dreapta de la Emanuel Kone, insa asistentul Nicolae Marodin a semnalizat ofsaid.

Oberman a luat o actiune pe cont propriu in minutul 85, a patruns pe partea dreapta, de unde a tras in bara dintr-un unghi inchis.

In minutul 90, Hadnagy i-a pasat lui Roman, care a sutat din 6 metri lateral dreapta, dar Pereira a evitat primirea golului.

La meci a fost prezent si antrenorul formatiei Dinamo, Mircea Rednic, care a venit la partida pentru a analiza jocul lui FC Brasov, grupare pe care echipa sa o va intalni in etapa a 16-a.

Dupa rezultatul de egalitate obtinut in compania lui CFR Cluj, FC Brasov ramane in continuare echipa cu cea mai buna aparare din campionat, cu doar 7 goluri primite.

In urma rezultatului inregistrat intre cele doua echipe, FC Brasov a ramas pe pozitia a 9-a in clasament, cu 20 de puncte, iar CFR Cluj ocupa in continuare locul 7, cu 23 de puncte, cu 9 puncte in urma liderului la zi, Dinamo.