"E un meci foarte greu, vrem sa castigam, e un meci important pentru noi fiindca in joc sunt trei puncte pe care le vrem mult. Stiu ce inseamna un derby, chiar daca sunt strain, inainte de a veni m-am interesat care sunt meciurile cele mai tari si mi s-a spus de Dinamo, Rapid si CFR", a spus Zapata, care a adaugat ca cei mai periculosi jucatori din lotul Rapidului sunt Pitbull si Julio Cesar.

Goalkeeperul brazilian a mai afirmat ca nu este afectat de criticile care i-au fost aduse in ultimul timp pentru gafele din mai multe meciuri. "Nu m-au afectat deloc aceste critici. Antrenorul mi-a spus ca cine munceste mai mult, acela va juca mai mult", a explicat acesta.

El a negat si un conflict cu jucatorii romani din lotul stelist. "Noi, jucatorii, straini am venit aici sa facem un lucru bun si nu este nicio problema intre straini si romani", a conchis Zapata.

Derby-ul etapei a 14-a din Liga I, Rapid-Steaua, se va disputa duminica, de la ora 21:30, pe stadionul Giulesti-Valentin Stanescu. In clasament, giulestenii se afla pe locul 7, cu 22 de puncte, iar Steaua pe 4, cu un punct mai mult.