Presa din Italia scrie ca atacantul roman al Fiorentinei a avut in ultimele luni o perioada foarte dificila, deoarece de fiecare data cand revenea se accidenta din nou la scurt timp, comentaza publicatia Il Giornale della Toscana, citat de Firenzeviola.it

"Un calvar. Asa se poate defini acest sezon al lui Adrian Mutu, marcat de numeroase accidentari, din cauza carora a ratat sase partide din campionat si Liga Campionilor. Acum urmeaza o noua perioada de inactivitate din cauza unei leziuni musculare la aductori. Sezonul parea sa inceapa sub cele mai bune auspicii pentru 'il Fenomeno', reusind sa marcheze primul gol in meciul cu Slavia. O saptamana mai tarziu, intr-un antrenament al nationalei Romaniei, s-a ales cu o accidentare la cotul stang", scrie sursa citata.
Testele medicale au aratat ca el nu a suferit o leziune a osului, dar a ratat meciul retur si partida cu Juventus, reusind sa revina pe teren in meciul cu Napoli, din 14 septembrie. El a mai evoluat in meciul cu Lyon din Liga Campionilor, unde a reusit o pasa de gol, apoi a fost menajat in partida cu Bologna, dar antrenorul Cesare Prandelli l-a folosit in meciurile cu Lazio, Genoa si Steaua.

"Piturca l-a chemat pe Mutu la nationala, dar s-a intors de acolo cu genunchiul lovit. Nu este necesara interventia chirugicala, ci doar odihna. El a ratat meciul cu Reggina, revenind in echipa cu Munchen si Palermo, meci in care a reusit o 'dubla'. A urmat o noua lovitura, mai putin grava si a putut evolua cu Siena si Bayern, unde a si marcat. Acum un nou stop. El a jucat in cinci meciuri din 10 in campionat, a marcat de trei ori, si a ratat o partida din Liga Campionilor", mai comenteaza presa italiana.

Adrian Mutu s-a accidentat in partida cu Bayern Munchen, scor 1-1, si va fi indisponibil pentru aproximativ doua saptamani.

Altfel, presedintele lui Bayern, Karl-Heinz Rummenigge, a negat din nou ca echipa sa vrea sa-l ofere pe Lukas Podolski la schimb cu Mutu, asa cum a scris presa italiana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.