Actualul presedinte interimar al Federatiei Romane de Baschet, Carmen Branisteanu Tocala, este singura persoana care candideaza pentru preluarea conducerii FRB. "Am ramas si eu uimita de faptul ca n-au mai fost alte propuneri", a declarat, marti, Branisteanu. Pentru cele doua posturi de vicepresedinti ai FRB s-au inscris 12 candidati: Sebastian Ghita, Alex Iacobescu, Gabriel Marin, Carol Dichiu, Mihai Halmageanu, Sergiu Antoniu, Dan Sandulache, Ioan Faur si antrenorii Mircea Vulc, Ioan Valerian, Gheorghe Serban, Dan Berceanu. In cursa pentru ocuparea postului de vicepresedinti vor ramane insa doar 11 candidati.

Propunerile vor fi validate, in primul rand, de Biroul Federal care se intruneste miercuri, dupa care o comisie din cadrul ANS va valida din nou candidatii la functii. "Se va constitui si un nou Birou Federal, pentru care, in acest moment, exista 50 de candidati propusi, care va avea 10 membri plus cele cinci persoane din conducerea federatiei: presedinte, doi vicepresedinti, un antrenor federal si secretarul general al FRB", a explicat Branisteanu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.