Actionarul dinamovist Vasile Turcu a declarat vineri ca formatia lui Mircea Rednic nu poate pierde disputa cu FC Timisoara si a precizat ca in retur ros-albii vor face si spectacol in Liga I.

"Chiar daca situatia accidentarilor este grea sau usoara, trebuie sa mergem inainte, iar cei care prind un loc de titular trebuie sa demonstreze acum ca au valoare. Sunt sigur ca vor juca cu determinare. Suntem cel mai ghinionist club din tara, nu exista zi in care sa nu avem jucatori accidentati. Sper ca maine seara sa fim fericiti. Dupa cum simt eu, Timisoara ne poate bate doar peste 15 ani. In iarna vom face o evaloare a lotului, iar din primnavara vom face spectacol cum vor fanii", a spus Vasile Turcu.

Meciul FC Timisoara-Dinamo, din etapa a 14-a a Ligii I, se va disputa, sambata, de la ora 20:30.
Oficialul este convins ca echipa lui Mircea Rednic va reusi sa devina campioana, insa nu va putea evolua in grupele Ligii Campionilor decat pe stadionul altei formatii: "Orice club isi doreste sa ajunga acolo, dar nu poti pune un Trabant langa un Mercedes. Noi am obtinut rezultate la nivel de echipa nationala si cupe europene doar datorita talentului. Sunt convins ca vom lua campionatul, dar din pacate vom fi nevoiti sa jucam la Cluj sau la Piatra Neamt. Cand vom avea baze ca in Occident, vom putea emite pretentii de a iesi din grupe".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.