Internationalul brazilian Lucas Leiva a devenit al 9-lea jucator de la Livepool care a fost jefuit in ultima perioada, dupa ce hotii au patruns in casa fotbalistului si i-au furat printre alte bunuri si medalia de bronz pe care acesta a cucerit-o la Jocurile Olimpice de la Beijing, informeaza NewsIn

Sursa citata noteaza ca infractorii au patruns in locuinta mijlocasului sud-american in timp ce acesta evolua pentru Liverpool in meciul cu Atletico Madrid, disputat marti in Liga Campionilor.

Publicatiile britanice mai scriu ca Leiva (21 de ani) a anuntat politia dupa ce ajuns acasa si a observat ca i-a disparut medalia de bronz pe care a obtinut-o anul acesta, cu nationala Braziliei, la JO 2008.

"Vreau sa-i transmitem domnului Lucas Leiva ca ne pare rau pentru ceea ce trebuie sa fi fost o experienta neplacuta. Vrem sa il anuntam pe jucator ca vom demara imediat o ancheta pentru a incerca sa recuperam bunurile disparute. Hotii au luat mai multe bijuterii, dar si obiecte cu valoare sentimentala pentru domnul Leiva. De aceea, dorim sa atragem atentia publicului in cazul in care acesta va vedea ca asemenea bunuri vor fi comercializate prin pub-uri, pe strazi sau pe internet", a declarat inspectorul de politie Peter Parry.

Altfel, mai multi fotbalisti legitimati la Liverpool s-au confruntat cu probleme asemanatoare in ultimele 18 luni. Printre victimele infractorilor se numara Steven Gerrard, Dirk Kuyt, Pepe Reina, Daniel Agger si Robbie Keane. De asemenea, Peter Crouch, Florent Sinama-Pongolle si Jerzy Dudek au fost jefuiti pe vremea cand jucau la gruparea de pe Anfield Road.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.