Presedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat vineri, agentiei NewsIn, ca formatia pregatita de Maurizio Trombetta are ca obiectiv obtinerea a patru victorii din tot atatea posibile, insa s-ar multumi si cu 10 puncte pana la finalul turului

"Obiectivul nostru este sa luam 12 puncte din meciurile cu FC Brasov, FC Arges, Pandurii si Medias. Vrem sa terminam turul pe podium si sunt sigur ca putem realiza acest lucru. CFR Cluj are un program mai usor decat restul contracandidatelor la titlu. Echipele de pe primele locuri vor juca intre ele etapele viitoare si vor mai pierde puncte. Totusi, am fi multumiti si cu 10 puncte pentru ca e foarte important sa ne apropiem de locul 1", a spus Muresan.

Oficialul clujean a vorbit si despre meciul de sambata cu FC Brasov, din etapa a 14-a: "Vom avea o partida dificila, dar care trebuie castigata. FC Brasov e o echipa care se apara foarte bine, sta foarte bine pe teren si are un antrenor priceput. Ne gandim numai la victorie, chiar daca FC Brasov nu a mai pierdut de multa vreme".

Aflata pe locul 5 in clasamentul Ligii I, cu 22 de puncte acumulate, CFR Cluj va intalni in ultimele patru etape din acest tur pe FC Brasov (d), FC Arges (a), Pandurii (d) si Gaz Metan Medias (a). Lider este Dinamo, cu 29 de puncte.

Partida FC Brasov-CFR Cluj este programata sa se dispute duminica de la 14:00. Pentru acest joc, antrenorul Maurizio Trombetta nu poate conta pe Didi, Diego Ruiz, Galliasi si Tony, toti accidentati. Galliasi are nasul rupt si ar putea evolua in urmatoarea partida cu o masca de protectie, in timp ce Tony va reveni la antrenamente incepand de luni.

Altfel, Iuliu Muresan sustine ca CFR Cluj este obligata sa castige partida cu AS Roma daca vrea sa continue in cupele europene. "Ca sa continuam in Liga Campionilor trebuie sa batem AS Roma si Chelsea, ceea ce e foarte greu. Obiectivul nostru este sa terminam pe 3 si sa ne calificam in Cupa UEFA. Daca batem AS Roma, atunci cred ca avem sanse sa il indeplim. E vital sa batem AS Roma pentru a continua in cupele europene", a conchis conducatorul campioanei CFR Cluj.

CFR Cluj ocupa in acest moment ultimul loc in Grupa A a Ligii Campionilor, avand 4 puncte, in timp ce primele trei pozitii sunt ocupate de Chelsea (7p), AS Roma (6p) si Bordeaux (6p).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.