"Reusita fetelor mi se pare incredibila. CSU Metal poate deveni una dintre cele mai bune echipe de volei din istoria Romaniei. Visul meu este ca in cel mult trei ani sa jucam in final-four-ul Ligii Campionilor. Am ramas surprins de proportiile scorului, de felul extraordinar in care au jucat. Sa invingi 60% din nationala Poloniei, vicecampioana europeana, nu sta la indemana oricui", a declarat vineri patronul lui CSU Metal Galati, Corneliu Mangalea.

Oficialul si-a exprima speranta ca fetele sale nu vor pati ca CFR Cluj in Liga Campionilor si a declarat ca isi doreste inca cel putin 3 puncte pentru ca CSU Metal sa mearga mai departe.

Altfel, Mangalea a mai spus ca regreta foarte mult faptul ca echipa sa nu joaca meciurile la Galati (n.r. joaca in Sala Rapid, din Bucuresti), pentru a se bucura si suporterii de performantele jucatoarelor.

Gruparea CSU Metal Galati a invins joi seara, in deplasare, echipa poloneza Fakro Muszynianka Muszyna, scor 3-0 (25-10, 25-18, 25-14), la debutul formatiei romane in Grupa C a Ligii Campionilor. Urmatorul meci al voleibalistelor de la CSU Metal Galati este programat la data de 12 noiembrie, pe teren propriu, cu formatia Vakifbank Gunes Istanbul, din Turcia.