Tehnicianul lui FC Brasov, Razvan Lucescu, a declarat vineri ca CFR Cluj trece printr-un moment delicat dupa infrangerea cu Bordeaux, iar elevii sai pot obtine cele trei puncte puse in joc, transmite corespondentul NewsIn

"Clujul traverseaza un moment delicat, si pentru ei foarte important sa obtina trei puncte aici, la Brasov. E clar ca se vor reorienta spre campionat dupa ce nu mai au sanse la calificarea in Liga Campionilor. Totusi, si noi suntem o echipa care are un moral ridicat, avem atuurile noastre, calitatile noastre si speram sa obtinem cat mai mult de la acest joc. Cunoastem bine echipa adversa, stim forta lor, stim ca au jucatori foarte tehnici, care oricand pot crea pericol, dar avem si noi o arma foarte puternica, aceea de a ne bate in permanenta si a ne reorganiza foarte rapid. La noi nu exista teama de nimeni", a spus Razvan Lucescu.

Antrenorul a precizat ca meciul cu CFR nu este diferit fata de altele: "Am spus-o inca de anul trecut, pentru mine un meci jucat la Intergaz, cum era in sezonul precedent, sau unul in Cupa UEFA inseamna acelasi lucru. Tratam toate meciurile la fel, fiecare joc este extrem de important. Din fiecare joc ai de castigat ceva cum in fiecare joc ai si de pierdut".

Antrenorul brasovenilor a comentat si afirmatiile lui Ioan Neculaie, care a spus ca vrea ca FC Brasov sa fie un nou CFR: "Ne dorim foarte mult sa fim o echipa puternica. Am si spus ca e un an de trazitie la echipa, in care ne-am propus sa construim ceva, sa devenim o forta. Deja aratam pe teren ca suntem capabili sa ne batem cu orice adversar. Avem nevoie, din experienta pe care am acumulat-o in aceste etape, de mai multe puncte, de o incredere mai mare. Asta ne ajuta si in retur si mai mult anul viitor. Prin ceea ce vom face, e clar ca vom avea si obiective mult mai indraznete decat anul acesta".

Razvan Lucescu a vorbit si despre situatia de la Rapid, echipa pe care a pregatit-o timp de trei sezoane. "Nu e problema mea ce se intampla la Rapid. Nu stiu ce e acolo, nu stiu care sunt cauzele, nu stiu cine conduce in momentul de fata Rapidul. Rapid a crescut enorm dupa Revolutie, a luat campionate, cupe, a ajuns intr-un sfert de finala in cupele europene si probabil ca acum traverseaza un moment delicat. Este o chestiune de organizare, de oameni, dar cei care sunt acolo trebuie sa stie sa revina, sa reaseze lucrurile, pentru ca Rapid este deja un nume foarte important in fotbalul romanesc si ar fi pacat sa mearga in jos", a mai declarat antrenorul.

Referitor la o posibila numire a lui Mircea Lucescu in locul lui Maurizzio Trombetta la CFR Cluj, Razvan Lucescu a spus ca "eu imi doresc sa nu mai revina in fotbalul romanesc. Are posiblitatea sa antreneze afara si eu zic sa ramina si sa o faca".

Partida FC Brasov-CFR Cluj din etapa a 14-a a Ligii I este programata sa se dispute duminica de la 14:00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.